Tapio Koivula | ArkkitehtuurivalokuvaajaArkkitehtuurivalokuvaus. Tapio Koivula, valokuvaajamestari, QEP.
1 Tapio / 2 Portfolio / 3 Taidejulisteet / 4 Yhteystiedot /
Arkkitehtuurikuvaus, Löyly Helsinki. Tapio Koivula on tamperelainen valokuvaajamestari ja arkkitehtuurivalokuvaaja. Tila-ja kiinteistökuvaus, yrityskuvaus. Valokuvaaja Helsinki.
Tapio Koivula on tamperelainen valokuvaajamestari ja arkkitehtuurivalokuvaaja. Hän on erikoistunut pohjoismaiseen yksinkertaisuuteen mustavalkovalokuvauksessa ja arkkitehtuurivalokuvauksessa.


Tapio Koivula on tamperelainen valokuvaajamestari ja arkkitehtuurikuvaaja. Kiinteistökuvaus, arkkitehtuurikuvaus, suomalainen arkkitehtuuri.10 Arkkitehti-lehti / 11 Kamera-lehti / 12 Archinfo /

Mistä syntyy ainutlaatuinen arkkitehtuurikuvaus?

Arkkitehtuurivalokuvauksessa tärkeimpiä asioita on etsiä arkkitehtuurin erityispiirteitä ja tuoda valokuviin estetiikan lisäksi rakennetun ympäristön suhde ja vuoropuhelu arkkitehtuurin kanssa. Tapio pyrkii työskentelyssään hahmottamaan rakennuksen muotoja ja linjoja, niiden kautta luomaan ajattomia arkkitehtuurivalokuvia. Hän haluaa tuoda arkkitehtuurin parhaat piirteet esille ja antaa arkkitehtuurivalokuvien katsojalle lisäarvoa - näkökulmia ja yksityiskohtia, joita katsoja ei ole ennen huomannut. Tapio tulkitsee arkkitehtuuria esteettisin silmin ja löytää arkisistakin asioista kauneutta.

Tapiolla on usean vuoden kokemus arkkitehtuurivalokuvauksesta. Tilauksesta hän valokuvaa arkkitehtuuria asiakkaille, kuten arkkitehtitoimistoille. Hänen arkkitehtuurikuvia on julkaistu Arkkitehti- ja Kamera-lehdessä. Vuonna 2021 Tapiolle myönnettiin Euroopan ammattivalokuvaajien liiton QEP Qualified European Photographer -arvonimi. Halusta kehittyä valokuvaajana ja oivaltaa uusilla tavoilla arjen estetiikkaa Tapio on pyrkinyt valokuvakilpailujen ja arvonimihakujen kautta kehittämään omaa osaamista valokuvauksessa.

Mitä arkkitehtuurikuvauksen hintaan sisältyy?

Arkkitehtuurikuvausten, yrityskuvausten sekä kuvankäsittelyn tuntihinta on 100e/h + 24% alv. Asiakas saa vapaat käyttöoikeudet valmiisiin kuviin, se antaa oikeuden käyttää kuvia haluttuun käyttötarkoitukseen useampia kertoja.


Tilaa arkkitehtuurikuvaus
 Espoon kulttuurikeskus. Arkkitehtuurikuvaaja Tapio Koivula. Tila-ja kiinteistökuvaus, yrityskuvaus. Arkkitehtuurivalokuvaaja, arkkitehtuurikuvaus, Tampere. Tapio Koivula on tamperelainen valokuvaajamestari ja arkkitehtuurivalokuvaaja. Hän on erikoistunut pohjoismaiseen yksinkertaisuuteen mustavalkovalokuvauksessa ja arkkitehtuurivalokuvauksessa. Architectural photographer Tapio Koivula. Espoo Cultural Centre.


10 Arkkitehtuurivalokuvaus / 11 Tila- ja kiinteistökuvaus / 12 Yrityskuvaus / 13 Sisätilakuvaus / 14 Teollisuuskuvaus /
Helsinki Biennial Pavilion, Helsinki. Helsinki Biennaali Paviljonki. Valokuvaaja Helsinki


Helsinki Biennaali -paviljonki, Helsinki
ArkkitehtuurikuvausHollolan kirjasto, Hollola, Finland. Sisätilakuvaus, yrityskuvaus.


Hollolan kirjasto, Hollola
ArkkitehtuurikuvausArkkitehtuurikuvaus, Helsingin keskustakirjasto Oodi, Helsinki, Finland. Tila-ja kiinteistökuvaus, yrityskuvaus. Tapio Koivula on tamperelainen valokuvaajamestari ja arkkitehtuurivalokuvaaja. Hän on erikoistunut pohjoismaiseen yksinkertaisuuteen mustavalkovalokuvauksessa ja arkkitehtuurivalokuvauksessa. Valokuvaaja Helsinki. Suomalainen arkkitehtuuri.


Arkkitehtuurivalokuvaus, Löyly Helsinki. Tapio Koivula on tamperelainen valokuvaajamestari ja arkkitehtuurivalokuvaaja. Hän on erikoistunut pohjoismaiseen yksinkertaisuuteen mustavalkovalokuvauksessa ja arkkitehtuurivalokuvauksessa. Valokuvaaja Helsinki. Tapio Koivula is a Finnish photographer based in city of Tampere. Specialized in Nordic simplicity and purity in black and white photography and architectural photography.


Löyly, Helsinki
Arkkitehtuurikuvaus
Saukonlaiturin pysäköintilaitos, Helsinki. Tapio Koivula on tamperelainen valokuvaajamestari ja arkkitehtuurikuvaaja. Arkkitehtuurivalokuvaaja, arkkitehtuurivalokuvaus. Valokuvaaja Helsinki  1 Central Library Oodi / 2 Kuokkala Church / 3 Espoo Cultural Centre / 4 Hollola Library / 5 Löyly Helsinki / 6 Maritime Centre Vellamo / 7 Jätkäsaari School / 8 Saukonlaituri Parking Facility / 9 Serlachius Museum Gösta's Pavilion /  

Tapio Koivula is a Finnish photographer based in city of Tampere. Specialized in Nordic simplicity and purity in black and white photography and architectural photography.

Privacy policy Back to top