Valokuvaaja Espoo - Tapio Koivula - Tutustu portfolioonValokuvaan ympäröivän arkkitehtuurin ajatonta kauneutta, estetiikkaa ja erityispiirteitä ympäri Suomen.
ArkkitehtuurikuvausTampereHelsinkiEspoo

1 Tapio / 2 Portfolio / 3 Julisteet / 4 Yhteystiedot /
Valokuvaaja Espoo. Arkkitehtuurikuvaus, Espoon kultuurikeskus, Espoo. Tapio Koivula on tamperelainen ammattivalokuvaaja, valokuvaajamestari ja arkkitehtuurivalokuvaaja. Hän on erikoistunut pohjoismaiseen yksinkertaisuuteen mustavalkovalokuvauksessa ja arkkitehtuurivalokuvauksessa. Tapio Koivula is a Finnish photographer based in city of Tampere. Specialized in Nordic simplicity and purity in black and white photography and architectural photography.

Tapio Koivula, valokuvaajamestari, QEP

Olen erikoistunut valokuvauksessa arkkitehtuurin estetiikkaan ja erityispiirteisiin - työskentelen valokuvaajana Tampereella ja Helsingissä. Intohimoni on tallentaa arkkitehtuurin ajatonta kauneutta ja estetiikkaa. Tavoitteeni on luoda valokuvia, jotka eivät vain dokumentoi rakennuksia, vaan tuovat myös niiden kauneuden esille ja jotka kertovat tarinaa rakennuksien paikasta maailmassa. Valokuvaan arkkitehtuuria ympäri Suomen ja nautin sekä merellisen Helsingin auringonnousuista että Tampereen punatiilirakennuksista sekä kauniisti valaistusta, virtaavasta Tammerkoskesta.

Arkkitehtuurikuviani on julkaistu Arkkitehti-, Arkkitehtiuutiset-, Deko ja Kamera-lehdessä. Olen valmistunut valokuvaajamestariksi Visuaaliviestinnän Instituutti VVI Oy:sta ja olen Suomen Ammattivalokuvaajat ry:n jäsen. Vuonna 2020 Federation of European Professional Photographers järjestö myönsi minulle EP European Photographer -arvonimen ja vuonna 2021 arvostetun QEP Qualified European Photographer -arvonimen.
 Valokuvaaja Espoo. Arkkitehtuurikuvaus Espoon kulttuurikeskus, Espoo
Valokuvaaja Espoo. Arkkitehtuurikuvaus Espoon kulttuurikeskus, Espoo ➝


Valokuvaaja Espoo. Arkkitehtuurikuvaus, Espoon kultuurikeskus, Espoo. Tapio Koivula on tamperelainen ammattivalokuvaaja, valokuvaajamestari ja arkkitehtuurivalokuvaaja. Hän on erikoistunut pohjoismaiseen yksinkertaisuuteen mustavalkovalokuvauksessa ja arkkitehtuurivalokuvauksessa. Tapio Koivula is a Finnish photographer based in city of Tampere. Specialized in Nordic simplicity and purity in black and white photography and architectural photography.Löydä arkkitehtuurin kauneus.
Valokuvaaja Espoossa.


ArkkitehtuurikuvausTampereHelsinkiEspooEspoo – kaupunki, jossa yhdistyy luonnon kauneus ja modernit innovaatiot. Tämä rannikkokaupunki tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän luontoa, arkkitehtuuria ja teknologista kehitystä, ja sen arkkitehtuurikohteet kertovat tarinaa kaupungin monimuotoisuudesta.

Espoon arkkitehtuurissa heijastuu sen rikas luontosuhde. Kävellessäsi Nuuksion kansallispuiston lähellä voit kokea, miten Suomen luontokeskus Haltia sulautuu luontoon harmonisesti. Tapiola puolestaan edustaa funktionalistista perinnettä, joka yhdistää toimivuuden ja estetiikan. Alvar Aallon Otaniemen yliopistokampus, Aalto-yliopisto on moderni oppimisympäristö, joka hehkuu innovaatiota ja tekniikan edistystä.

Kaupungin arkkitehtuuri kuvastaa myös teknologiaa. Keilaniemen tornit ovat näyttäviä esimerkkejä modernista liikearkkitehtuurista. Espoon kulttuurikeskus ja WeeGee-talo ovat esimerkkejä siitä, miten arkkitehtuuri voi luoda inspiroivia kulttuurin ja taiteen kohtaamispaikkoja. Espoo tarjoaa upeita mahdollisuuksia arkkitehtuurivalokuvaukseen.
Valokuvaaja Espoo. Arkkitehtuurikuvaus, Espoon kultuurikeskus, Espoo. Tapio Koivula on tamperelainen ammattivalokuvaaja, valokuvaajamestari ja arkkitehtuurivalokuvaaja. Hän on erikoistunut pohjoismaiseen yksinkertaisuuteen mustavalkovalokuvauksessa ja arkkitehtuurivalokuvauksessa. Tapio Koivula is a Finnish photographer based in city of Tampere. Specialized in Nordic simplicity and purity in black and white photography and architectural photography.  1 Central Library Oodi / 2 Kuokkala Church / 3 Espoo Cultural Centre / 4 Hollola Library / 5 Löyly Helsinki / 6 Maritime Centre Vellamo / 7 Jätkäsaari School / 8 Saukonlaituri Parking Facility / 9 Serlachius Museum Gösta's Pavilion /  

Tapio Koivula is a Finnish photographer based in city of Tampere. Specialized in Nordic simplicity and purity in black and white photography and architectural photography.

Privacy policy Back to top