Valokuvaaja Helsinki - Tapio Koivula - Tutustu portfolioonValokuvaan ympäröivän arkkitehtuurin ajatonta kauneutta, estetiikkaa ja erityispiirteitä ympäri Suomen.
ArkkitehtuurikuvausTampereHelsinkiEspoo

1 Tapio / 2 Portfolio / 3 Julisteet / 4 Yhteystiedot /
Valokuvaaja Helsinki. Arkkitehtuurikuvaus, Jätkäsaaren peruskoulu, Helsinki. Tapio Koivula on tamperelainen ammattivalokuvaaja, valokuvaajamestari ja arkkitehtuurivalokuvaaja. Hän on erikoistunut pohjoismaiseen yksinkertaisuuteen mustavalkovalokuvauksessa ja arkkitehtuurivalokuvauksessa. Tapio Koivula is a Finnish photographer based in city of Tampere. Specialized in Nordic simplicity and purity in black and white photography and architectural photography.

Tapio Koivula, valokuvaajamestari, QEP

Olen erikoistunut valokuvauksessa arkkitehtuurin estetiikkaan ja erityispiirteisiin - työskentelen valokuvaajana Tampereella ja Helsingissä. Intohimoni on tallentaa arkkitehtuurin ajatonta kauneutta ja estetiikkaa. Tavoitteeni on luoda valokuvia, jotka eivät vain dokumentoi rakennuksia, vaan tuovat myös niiden kauneuden esille ja jotka kertovat tarinaa rakennuksien paikasta maailmassa. Valokuvaan arkkitehtuuria ympäri Suomen ja nautin sekä merellisen Helsingin auringonnousuista että Tampereen punatiilirakennuksista sekä kauniisti valaistusta, virtaavasta Tammerkoskesta.

Arkkitehtuurikuviani on julkaistu Arkkitehti-, Arkkitehtiuutiset-, Deko ja Kamera-lehdessä. Olen valmistunut valokuvaajamestariksi Visuaaliviestinnän Instituutti VVI Oy:sta ja olen Suomen Ammattivalokuvaajat ry:n jäsen. Vuonna 2020 Federation of European Professional Photographers järjestö myönsi minulle EP European Photographer -arvonimen ja vuonna 2021 arvostetun QEP Qualified European Photographer -arvonimen.
 Valokuvaaja Helsinki. Arkkitehtuurikuvaus OP Vallila, Helsinki
Valokuvaaja Helsinki. Arkkitehtuurikuvaus OP Vallila, Helsinki ➝

Valokuvaaja Helsinki. Arkkitehtuurikuvaus, Keskustakirjasto Oodi. Tapio Koivula on tamperelainen ammattivalokuvaaja, valokuvaajamestari ja arkkitehtuurikuvaaja.
Valokuvaaja Helsinki. Arkkitehtuurikuvaus Keskustakirjasto Oodi, Helsinki ➝
Valokuvaaja Helsinki. Arkkitehtuurikuvaus, Löyly Helsinki. Tapio Koivula on tamperelainen ammattivalokuvaaja, valokuvaajamestari ja arkkitehtuurikuvaaja.
Valokuvaaja Helsinki. Arkkitehtuurikuvaus Löyly, Helsinki ➝


Valokuvaaja Helsinki. Arkkitehtuurikuvaus Saukonlaiturin pysäköintilaitos, HelsinkiValokuvaaja Helsinki. Arkkitehtuurikuvaus Saukonlaiturin pysäköintilaitos, Helsinki ➝
Valokuvaaja Helsinki. Arkkitehtuurikuvaus, Jätkäsaaren koulu. Tapio Koivula on tamperelainen ammattivalokuvaaja, valokuvaajamestari ja arkkitehtuurikuvaaja.Löydä arkkitehtuurin kauneus.
Valokuvaaja Helsingissä.


ArkkitehtuurikuvausTampereHelsinkiEspooHelsinki – kaupunki, joka säteilee pohjoismaista charmia ja modernia energiaa. Tämä merellinen metropoli tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän perinnettä ja innovaatiota, ja sen arkkitehtuurikohteet kertovat tarinaa kaupungin monimuotoisuudesta.

Helsingin arkkitehtuurissa heijastuu sen rikas historia. Katajanokan ja Kruununhaan kaupunginosissa vanhat rakennukset kertovat tarinaa menneestä aikakaudesta. Eliel Saarisen suunnittelema Helsingin päärautatieasema on vaikuttava esimerkki jugend-tyylisestä arkkitehtuurista ja se toivottaa matkustajat tervetulleiksi suureen seikkailuun. Mutta Helsinki ei jää pysähtyneisyyteen; se katsoo myös tulevaisuuteen. Oodi, keskustakirjasto, on kaupungin moderni symboli, joka yhdistää innovatiivisen suunnittelun ja yhteisöllisyyden. Löyly, moderni saunakompleksi meren rannalla, on näyttävä esimerkki siitä, miten arkkitehtuuri voi sulautua luontoon ja kaupunkiin.

Kaupungin uusissa osissa, kuten Jätkäsaaressa, Kalasatamassa ja Sompasaaressa, kaupunkikuvaa muokkaavat moderneja trendejä noudattava arkkitehtuuri ja kestävä suunnittelu. Kadut ovat kuin gallerioita, jotka kutsuvat tallentamaan hetkiä ja tunteita. Helsinki on paikka, jossa menneisyys ja tulevaisuus tanssivat yhdessä, ja arkkitehtuurilla on tärkeä rooli tämän tarinan kertomisessa. Arkkitehtuurivalokuvaus avaa ikkunan kaupungin visuaaliseen rikkauteen, tarjoten mahdollisuuden tallentaa ja jakaa kaupungin monimuotoista kauneutta.
Helsinki Biennial Pavilion, Helsinki. Tapio Koivula on tamperelainen valokuvaajamestari ja arkkitehtuurivalokuvaaja. Hän on erikoistunut pohjoismaiseen yksinkertaisuuteen mustavalkovalokuvauksessa ja arkkitehtuurivalokuvauksessa. Tapio Koivula is a Finnish photographer based in city of Tampere. Specialized in Nordic simplicity and purity in black and white photography and architectural photography. Helsinki Biennaali Paviljonki.  1 Central Library Oodi / 2 Kuokkala Church / 3 Espoo Cultural Centre / 4 Hollola Library / 5 Löyly Helsinki / 6 Maritime Centre Vellamo / 7 Jätkäsaari School / 8 Saukonlaituri Parking Facility / 9 Serlachius Museum Gösta's Pavilion /  

Tapio Koivula is a Finnish photographer based in city of Tampere. Specialized in Nordic simplicity and purity in black and white photography and architectural photography.

Privacy policy Back to top