Valokuvaaja Tampere - Tapio Koivula - Tutustu portfolioonValokuvaan ympäröivän arkkitehtuurin ajatonta kauneutta, estetiikkaa ja erityispiirteitä ympäri Suomen.
ArkkitehtuurikuvausTampereHelsinkiEspoo

1 Tapio / 2 Portfolio / 3 Julisteet / 4 Yhteystiedot /
Valokuvaaja Tampere. Hotel Rosendahl, Tampere. Tapio Koivula is a Finnish photographer based in city of Tampere. Specialized in Nordic simplicity and purity in black and white photography and architectural photography. Mustavalkoinen Tampere, tamperelainen arkkitehtuuri.

Tapio Koivula, valokuvaajamestari, QEP

Olen erikoistunut valokuvauksessa arkkitehtuurin estetiikkaan ja erityispiirteisiin - työskentelen valokuvaajana Tampereella ja Helsingissä. Intohimoni on tallentaa arkkitehtuurin ajatonta kauneutta ja estetiikkaa. Tavoitteeni on luoda valokuvia, jotka eivät vain dokumentoi rakennuksia, vaan tuovat myös niiden kauneuden esille ja jotka kertovat tarinaa rakennuksien paikasta maailmassa. Valokuvaan arkkitehtuuria ympäri Suomen ja nautin sekä merellisen Helsingin auringonnousuista että Tampereen punatiilirakennuksista sekä kauniisti valaistusta, virtaavasta Tammerkoskesta.

Arkkitehtuurikuviani on julkaistu Arkkitehti-, Arkkitehtiuutiset-, Deko ja Kamera-lehdessä. Olen valmistunut valokuvaajamestariksi Visuaaliviestinnän Instituutti VVI Oy:sta ja olen Suomen Ammattivalokuvaajat ry:n jäsen. Vuonna 2020 Federation of European Professional Photographers järjestö myönsi minulle EP European Photographer -arvonimen ja vuonna 2021 arvostetun QEP Qualified European Photographer -arvonimen.
 Valokuvaaja Tampere. Kalevan kirkko, valokuvaajamestari Tapio Koivula
Valokuvaaja Tampere. Arkkitehtuurikuvaus Kalevan kirkko, Tampere ➝

Valokuvaaja Tampere. Ratinan toimistotalo, Vuolteenkatu 2, 33100 Tampere.
Valokuvaaja Tampere. Ratinan toimistotalo, Tampere. Osta taidejuliste alkaen: €14.70 ➝
Tapio Koivula on tamperelainen valokuvaajamestari ja arkkitehtuurikuvaaja. Arkkitehtuurikuvaus, suomalainen arkkitehtuuri.
Valokuvaaja Tampere. Arkkitehtuurikuvaus Serlachius museo Göstan paviljonki, Mänttä ➝


Kalevan kirkko, Tampere, Finland. Tapio Koivula on tamperelainen valokuvaajamestari ja arkkitehtuurivalokuvaaja. Valokuvaaja Tampere. Arkkitehtuurikuvaus Kalevan kirkko, Tampere ➝
Valokuvaaja Tampere. Nokia Arena, valokuvaajamestari Tapio Koivula
Valokuvaaja Tampere. Arkkitehtuurikuvaus Nokia Arena, Tampere ➝

Technopolis Asemakeskus, Tampere, Finland. Tapio Koivula on tamperelainen valokuvaajamestari ja arkkitehtuurivalokuvaaja. Valokuvaaja Tampere. Arkkitehtuurikuvaus Technopolis Asemakeskus, Tampere ➝
Valokuvaaja Tampere. Nokia Arena, TampereLöydä arkkitehtuurin kauneus.
Valokuvaaja Tampereella.


ArkkitehtuurikuvausTampereHelsinkiEspooTampere – kaupunki, joka hengittää teollista historiaa ja nykyaikaista luovuutta. Tämä järvien ympäröimä kaupunki tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän teollisuuden perinnettä, modernia innovaatiota ja kansainvälistä suunnittelua, ja sen arkkitehtuurikohteet kertovat tarinaa kaupungin monimuotoisuudesta.

Tampereen arkkitehtuurissa näkyy sen monikerroksinen historia. Näsinneulasta voit ihailla vanhaa teollisuutta ja arkkitehtonista taituruutta. Pispalan kaupunginosa, joka hehkuu boheemia henkeä ja värikkäitä puutaloja, kertoo tarinaa kaupungin elävästä sielusta. Tampere-talo on moderni helmi, joka yhdistää ainutlaatuisesti arkkitehtuurin ja kulttuurin. Finlaysonin alue taas on eloisa esimerkki vanhan teollisuusmiljöön uudistamisesta monipuoliseksi kohtaamispaikaksi. Uusilla alueilla, kuten Hiedanrannassa, Viinikanlahdessa ja Ranta-Tampellassa, moderni arkkitehtuuri ja kestävä suunnittelu luovat asumista ja kaupunkielämää järviympäristöön.

Tampere tarjoaa upeat puitteet arkkitehtuurivalokuvaukselle. Kaupungin arkkitehtuurisessa ilmeessä loistaa kansainvälinen suunnittelu. Daniel Libeskindin suunnittelema Nokia Arena symboloi Tampereen valmiutta ottaa vastaan tulevaisuuden haasteita. Se on rohkea ja moderni näyttö siitä, miten arkkitehtuuri voi yhdistää kaupungin identiteetin ja maailmanluokan suunnittelun.
Valokuvaaja Tampere. Tampereen ratikka, Hämeensilta, Tampere.  1 Central Library Oodi / 2 Kuokkala Church / 3 Espoo Cultural Centre / 4 Hollola Library / 5 Löyly Helsinki / 6 Maritime Centre Vellamo / 7 Jätkäsaari School / 8 Saukonlaituri Parking Facility / 9 Serlachius Museum Gösta's Pavilion /  

Tapio Koivula is a Finnish photographer based in city of Tampere. Specialized in Nordic simplicity and purity in black and white photography and architectural photography.

Privacy policy Back to top